Над 70 предложения съдържа Дневният ред на Общинския съвет в

...
Над 70 предложения съдържа Дневният ред на Общинския съвет в
Коментари Харесай

Над 70 точки влизат в дневния ред на Априлското заседание на Общински съвет Стара Загора

Над 70 оферти съдържа Дневният ред на Общинския съвет в Стара Загора за постоянното априлско съвещание, което ще се организира на 29 април от 9,00 часа в зала „ П.Р.Славейков “. Това стана ясно по време на извършената през днешния ден обичайната конференция на ръководителя на локалния парламент Мария Динева.  
Тя уточни, че по време на 21-то съвещание ще бъдат гласувани на първо четене планът за изменение на Правилника за организацията и активността на Общински съвет Стара Загора, неговите комисии и взаимоотношението му с общинската администрация, новосъздадената Наредба за реда и изискванията за пътешестване с публичен градски и междуселищен превоз по съществени автобусни и тролейбусни линии на територията на Община Стара Загора, изпълнявани от „ Тролейбусни и автобусни транспорти “ ЕООД, както и Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за банкет на учениците в първи клас в общинските учебни заведения на територията на община Стара Загора. На второ четене ще бъдет прегледани и гласувани промени в Правилника за изискванията и реда за даване на финансова поддръжка за новородено или осиновено дете на територията на община Стара Загора.  
 Тома Белев: Защо от властта ненавиждат уличните дървета? Тома Белев: Защо от властта ненавиждат уличните дървета?
" Ето по какъв начин гласоподава общинският съвет по моите оферти да задължим при всеки ремонт на булеварди да се засаждат улични дървета, да има...
Съветниците ще гласоподават Програма за развиване на читалищната активност в Община Стара Загора през 2021 година и Общинска стратегия за протекция и развиване на децата за Община Стара Загора за 2021г.  
Обсъдено ще бъде предоставяне на единодушие Община Стара Загора да подписа Меморандум за съдействие с Община Пловдив, по отношение на реализиране на съдействие при осъществяване на общи планове и начинания, развиване на локалния промишлен капацитет и опциите за взаимно привличане на вложители. Старейшините ще разискват и опцията за удължение периода на договорите за прилагане на общински терени за разполагане на краткотрайни преместваеми /търговски/ обекти и удължение периода на договорите за прилагане на краткотрайни преместваеми /търговски/ обекти – общинска благосъстоятелност върху общински терени, находящи се на територията на гр. Стара Загора.  
В дневния ред на локалния парламент влиза и предложение за основаване на Постоянна комисия по политика за ръководство на общинските сдружения при Общински съвет Стара Загора.  
По време на априлското съвещание ще бъда избрани представители на Община Стара Загора Общите събрания на „ Индустриална зона Загоре “ АД и УМБАЛ ”Проф. доктор Стоян Киркович ” АД.
 Общинският съвет в Бургас с изключително съвещание - иде ли водна рецесия Общинският съвет в Бургас с изключително съвещание - иде ли водна рецесия
По искане на Българска социалистическа партия, ще се организира изключителна сесия на Общинския съвет в Бургас. Поводът е опасността регионалния град да премине на воден ре...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР