Над 70% от скъпите билети за гостуването на Джон Малкович

...
Над 70% от скъпите билети за гостуването на Джон Малкович
Коментари Харесай

Тичайте: Останаха билети по 400 лв. за пиесата с Джон Малкович

Над 70% от скъпите билети за гостуването на Джон Малкович в Народния спектакъл са продадени в първите 2 часа от тяхното стартиране, оповестиха от културната институция.

Театърът ги даде за продажба в 12 часа, когато се извиха дълги опашки още преди отварянето на двете каси.

В момента са останали свободни единствено най-скъпите билети на цени от 250, 300 и 400 лева, радва се 24 часа.

Огромният зрителски интерес към спектакъла „ В самотата на памуковите полета “ е поради присъединяване на холивудската звезда Джон Малкович и литовската актриса Ингеборга Дапкунайте. Представлението, което ще се играе на 16, 17 и 18 февруари, е на известния съветски режисьор Тимофей Кулябин.

Гостуването на световноизвестните артисти в София е неповторимо събитие за България, което Народният спектакъл осъществя напълно със лични средства, оповестяват от театъра. Желанието на екипа било да обезпечи срещата на публиката с Малкович, защото по принцип достъпът на българския фен до театрални продукции с присъединяване на световноизвестни имена е мощно стеснен.

Спектакълът „ В самотата на памуковите полета “ е основан по пиесата на Бернар-Мари Колтес, написана през 1985 година Действието се развива „ от другата страна на времето “ – в тъмните часове на нощта, когато се срещат Дилър и Клиент и се оплитат в рискова игра на пазаруване и предложение, в която господстват страхът, желанието, сексуалността, потиснатата виновност и експанзията.

Обектът на „ договорката “ остава неназован. Пази се някаква мъчителна загадка, която не може освен да бъде изказана, само че и смирена с вътрешната мяра за положително и зло, за вярно и погрешно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР