Над 70 компании търсят кадри на традиционния форум Кариери“, който

...
Над 70 компании търсят кадри на традиционния форум Кариери“, който
Коментари Харесай

Над 70 компании търсят кадри на кариерен форум в Икономическия университет във Варна

Над 70 компании търсят фрагменти на обичайния конгрес „ Кариери “, който стартира през днешния ден в Икономическия университет във Варна. Срещите сред бизнеса и студентите ще продължат до 29 март.

Форумът се организира за 12-и път, уточни Елица Виденова, изпълняващ длъжността шеф на центъра „ Кариери, предприемачество и маркетинг “ към университета.

По думите ѝ главната цел на уредниците е да съберат на едно място компании от разнообразни сектори, които оферират работа или стажове, и студентите, които желаят да се осъществят в областта на стопанската система, ръководството, осведомителните технологии и туризма. Виденова добави, че висшето учебно заведение се стреми да дава на възпитаниците си среда, която съчетава теоретичните познания с практическите умения, защото тази формула е фактор за сполучливо кариерно развиване.

Първият ден от кариерния конгрес в Икономическия университет е отдаден на туризма. Утре студентите ще имат опция да се срещнат с работодатели от сферата на стопанската система, администрацията и ръководството.

На 28 март във форума ще се включат бизнесмени от бранш „ Финанси и счетоводство “. В последния ден ще се показват компании, чиято активност е в областта на осведомителните технологии и аутсорсинга. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР