Над 70 000 лева е похарчил само за три задгранични

...
Над 70 000 лева е похарчил само за три задгранични
Коментари Харесай

Грозна клевета разгневи вече бившия кмет на Благоевград

 Над 70 000 лв. е похарчил единствено за три задгранични разходки като кмет детронираният властник на Благоевград Атанас Камбитов дружно със своята заместничка Христина Шопова, спрягана като негова държанка. Разходите са единствено за 2019-а година, написа " Струма ".

37 бона герберът пръснал за воаяж до Палма де Майорка. При други две командировки кметът видял прелестите на Мадрид и Рим. Според информацията не е ясно дали визитите са утвърдени от Общинския съвет в Благоевград и дали разноските са включени в бюджета.

Според районния вестник занапред щели да гърмят още бомби, с които била минирана общинската хазна по време на ръководството на Камбитов. Първият взор върху част от документите посочил дълг над 5 милиона лв., като два са от наказания, наложени на общината за нередностите при осъществяване на планове по оперативна стратегия " Региони в напредък ", които са с финансиране от Европа.

Регионалното министерство удари Благоевград с финансова промяна от 293 000 лв. за нарушавания при санирането на 12 здания.

Наказанието бе доказано от Административния съд, само че бяха обжалвани пред Върховния административен съд, откъдето евентуално ще потвърдят финансовите корекции. Предстои цялостна проверка на общината, с цел да се откри какво тъкмо се е случвало по времето на Атанас Камбитов.

По мотив новината за тлъстите разноски около разходки зад граница някогашният кмет, който в дните преди балотажа бе изловен да върти кючеци с банкнота от 50 лв. на челото и пура в уста, разяснява:

" Поредната откровена неистина, грозна нечиста сделка и безапелационен мотив да заведа следващото дело против разпространителите на  клюки. Много е елементарно да се ревизира дали съм пътувал и ще се потвърди, че в никакъв случай не съм бил нито в Палма де Майорка,нито в Мадрид. Изборите свършиха и аз не разбирам какво е това изтощение?!

Няма ли какви други " вести " да произведат, та се прибягва до сходни опашати и грозни неистини?! Онзи ден прочетох крайни небивалици към депото, през днешния ден пък разбирам какви воаяжи съм правил. Ще бъда праволинеен към разпространителите на клюки, тъй като очевидно е, че се прескачат всевъзможни възможни правила и граници, които целят да отклоняват вниманието от сериозните неща, които би трябвало да стартират да се случват в Благоевград ", съобщи Камбитов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР