Над 64 000 лв. ще бъдат дарени в подкрепа на

...
Над 64 000 лв. ще бъдат дарени в подкрепа на
Коментари Харесай

Над 64 000 лева в подкрепа на фондация Една от 8“ от кампанията „Прегледай се. Погрижи се за себе си!“

Над 64 000 лева ще бъдат дарени в поддръжка на активността на фондация " Нана Гладуиш - Една от 8 " вследствие на акцията " Прегледай се. Погрижи се за себе си! ", извършена във всички супермаркети на ФАНТАСТИКО. През октомври - международният месец за битка с рака на гърдата, комерсиалната верига отдели по 0.05лв. от приходите от всички продадени торбички за извършване на покупки за идеята на фондацията. Средствата ще бъдат употребявани за провеждането на профилактични прегледи за рак на гърдата в разнообразни градове на страната, както и за осведомителна и практическа поддръжка на дами с тази диагноза.

В рамките на самодейността над един милион послания с апел за грижа към женското здраве доближиха до българските домове дружно с покупките им посредством слогана на акцията върху торбичките за извършване на покупки във ФАНТАСТИКО. Екипът на " Една от 8 " организира срещи в супермаркети на компанията в София и Перник с всички, които пожелаха да получат информация за признаците на най-разпространеното онкологично заболяване при дамите и профилактиката му.

" Благодарим на ФАНТАСТИКО за изключителното партньорство, което разреши на " Една от 8 " да доближи до необятен кръг от хора от разнообразни възрастови групи и обществен статус и да насочи значимото обръщение за профилактика през мотото на акцията " Прегледай се. Погрижи се за себе си! ". Огромната поддръжка и доверие, което ни гласоподаваха от ФАНТАСТИКО, ще разреши на екипа на " Една от 8 " да продължи да прави безвъзмездни профилактични прегледи на здрави дами и да бъде до дамите с диагноза и техните близки. ", съобщи Нана Гладуиш, създател на " Една от 8 ".

Главният финансов шеф на ФАНТАСТИКО Янислав Стойчев благодари от името на компанията за сполучливата взаимна самодейност: " Това е второ наше партньорство и ние сме извънредно задоволени от това, което постигнахме дружно. Успяхме да притеглим вниманието към тематиката за профилактиката по един ексцентричен, само че доста ефикасен метод посредством нашите торбички и посредством събитията, които организирахме взаимно с фондацията. Вярваме надълбоко в идеята на " Една от 8 " и благодарим за напъните, които фондацията поставя в поддръжка на дамите с рак на гърдата и техните близки ".

Кампанията " Погрижи се за себе си. Прегледай се! " беше подкрепена от Поли Генова, Атанас Месечков и танцьорите от Dance Academy и Dance Station.

Материалът е възложен от Фантастико.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР