Над 6000 американци са подписали полици, с които ще им

...
Над 6000 американци са подписали полици, с които ще им
Коментари Харесай

Американците полудяха по застраховка против отвличане от извънземни

Над 6000 американци са подписали полици, с които ще им бъдат изплатени 10 милиона $ при положение на похищение от извънземни същества, оповестява в "Мирър ".

Странната застраховка се предлага от компанията "Сейнт Лорънс " със седалище в град Алтамор спрингс в щата Флорида. Тя ще предлага отбрана на клиентите си при посещаване тук-там, свързани със "зелените човечета ", като да вземем за пример Зона 51 в Невада.

Заявките за този тип обезпечаване внезапно скочиха, откакто се разбра, че ще се провежда всеобщ събор наоколо до Зона 51, където се твърди, че американските военни изследват извънземния живот, НЛО и всевъзможни паранормални феномени. Сбирката е планувана за 20 септември, като на нея се чака да се стекат 2 милиона почитатели на галактическите пришълци.

Застрахователната компания предлага и застраховки против метеорити, против прераждане и против вреди, претърпени в Зона 51.

Засега единствено двама души са поискали да им бъдат заплатени обезщетения след отвличания, като единият от тях е показа полароидна фотография на извънземните причинители.

В застрахователната лавица обаче има измама. Жертвите на застрахователното събитие в действителност ще получат обезщетение от 10 милиона $, само че то ще се изплаща по 1 $ дневно в продължение на 10 милиона години.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР