Над 600 от собствениците на едни от най-гледаните канали в

...
Над 600 от собствениците на едни от най-гледаните канали в
Коментари Харесай

MrBeast, #TeamTrees, YouTube и как се засаждат 20 милиона дървета

Над 600 от притежателите на едни от най-гледаните канали в YouTube сплотяват старания, с цел да ни покажат, че видео платформата надалеч не се лимитира до клипчета с котки и детски реакции.

Преди няколко дни Джими Доналдсън, по-известен като MrBeast, започва най-голямата колаборация в историята на YouTube, приобщавайки голям брой свои сътрудници към една в действителност страхотна идея.

От пролетта на 2020 година до края на 2022 година MrBeast и останалите участници в плана имат намерение да засадят 20 милиона дървета.

Сред хората в свитата на Доналдсън са имена като PewDiePie, Ninja, Маркес Браунли, Marshmello, Jacksepticeye и още стотици огромни имена в YouTube.

Всички те молят към почитателите си да дарят по някой различен $ за идеята в особено основан за задачата уебсайт, като концепцията им е да съберат 20 милиона $ до края на тази година.

Само за няколко дни даренията в уеб страницата към този момент надминават пет милиона $, а доста от инфлуенсърите от #TeamTrees качиха пропагандни видеа в каналите си.

В това видео на самия MrBeast пък виждаме по какъв начин се засаждат първите 300 дървета.

MrBeast и приятелите му си партнират с фондацията Arbor Day, които пък от своя страна са се заели със засаждането на 100 милиона дървета до края на 2022 година

Би било в действителност готино, в случай че самодейността на ютюбърите се трансформира в световно предизвикателство в обществените медии и не виждаме причина това да не се случи. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР