Над 600 гости станаха свидетели на грандиозен моден спектакъл по

...
Над 600 гости станаха свидетели на грандиозен моден спектакъл по
Коментари Харесай

Фестивалът на Модата и Красотата във Варна изпълни с блясък морската столица

Над 600 посетители станаха очевидци на величествен фешън театър по време на шестнадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата, който се организира преди броени дни в морската ни столица. Домакин на събитието бе комплекс Морско казино, а уредник – фешън и ивент организация VIP FASHION GROUP.

Двудневния конгрес впечатли присъстващите с приказност от мода, искра, жанр и хубост, а дизайнерските сбирки на български и непознати марки провокираха бурните овации на феновете на висшата хармония.

Лице на Фестивала на Модата и Красотата 2023 бе ослепителната Яна Стоянова - Мис Варна 2022, а като специфични посетители на подиума дефилираха топ модела и носителка на купата Best Model Of The World 2011 - Ива Атанасова и ослепителната Габриела Кирова - Мис България 2016-та.

По традиция в ролята на водещ влезе известният артист Симеон Лютаков, а виртуозните осъществявания на Бриана Гранде, Моника Карагенова, Ангелина Милева и 6-годишната Елизабет Армен, очароваха присъстващите на събитието.

По традиция, уредниците на Фестивала на Модата и Красотата предоставиха опция за изява и на възпитаници от Професионалната гимназия по текстил и фешън дизайн във Варна, както и студенти от катедра “Мода и Дизайн " към Варненския свободен университет, които показаха тематични авторски сбирки.

За прическите на моделите се погрижиха топ-коафьорите от ателие Кина Кудева, а гримът бе дело на екипа на Кристина Славова – Mascara.

Обективите на формалните фотографи на събитието - Боби Решовски, Пламен Колев, и Веселин Тончев запечатаха неповторими фрагменти от фотосесиите и дефилетата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР