Над 600 гости - представители на кино гилдията и популярни

...
Над 600 гости - представители на кино гилдията и популярни
Коментари Харесай

Състоя се премиерата на новия български филм “Дъвка за балончета”

Над 600 посетители - представители на кино гилдията и известни персони се събраха за премиерата на новия български филм " Дъвка за балончета " на 5 декември в София. Лентата с Теодора Духовникова и Иван Юруков в основните функции съумя да разсмее и да разплаче публиката. Най-много аплодисменти събраха децата-актьори Аглея Гумнерова, Андрея Захариев, Валентин Александров и Калоян Лалов. Специална изненада за гостите беше и ънплъгд изпънението на група " Остава ", чието парче " Стоп " е част от саундтрака на лентата.

„ Дъвка за балончета " е комедийна драма. Филм за децата на 80-те години, които пораснаха с Некерман, сбирките от дъвки Турбо и стрелбата с фунийки. Действието се развива редом сред 1988 година и сегашното и наблюдава ориста на четири хлапета. С комизъм и носталгия филмът задава въпроса за какво това потомство не съумя да порасне и към момента търси себе си.

Новият български филм „ Дъвка за балончета " ще ни върне в детството. За да може, да си отговорим в сегашното дали сме хората, които сме желали да бъдем. И откакто разказът ни устройва тази разходка във времето, ни изправя пред още по-трудни въпроси. Като да вземем за пример, дали в случай че сбъднем най-съкровената си фантазия, животът ще има смисъл.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР