Над 60% от учителите предпочитат да работя в редовна учебна

...
Над 60% от учителите предпочитат да работя в редовна учебна
Коментари Харесай

Над 60 % от учителите предпочитат класната стая ред онлайн образованието

Над 60% от учителите избират да работя в постоянна образователна среда, съобщи в предаването Юлиян Петров, ръководител на профсъюз " Образование " към КТ " Подкрепа ".
Според него решението дали да бъдат затворени изцяло учебните заведения не би трябвало да е политическо, а експертно:
" Преди да затворим учебните заведения тотално, дано да затворим всички други вероятни места, на които има болест - моловете, фитнес центровете, метрото, градския превоз, железопътния превоз и чак тогава да стигнем до учебните заведения ".
Той акцентира, че предложенията на обществените сътрудници, на министъра на образованието са значими, само че над тях преобладават други по-силни оферти на обособените субекти в цялата тази система.
" Добрата вест е, че се покачва броят на тези, които са имунизирани, покачва се броят на тези, които са преболедували и са живи и здрави. Съществува заплахата, значително от сътрудниците изгубиха живота си, под 100 са към този момент, това е една доста огромна цифра за последните няколко месеца и загуба. Повишава се желанието за имунизиране у сътрудниците. По наши общи изследвания то е над 40% ", сподели Юлиян Петров.
Той акцентира, че огромните губещи са по-малките възпитаници поради неналичието на социализация, липса на образование, което се случва на тази възраст.
" Нямаме толкоз на брой и деца, и учители инфектирани. Има ги, само че те не са в стряскащи размери. Затова и моето обръщение към тези, които вземат решение, е децата да не са политическа картина, с която да отчитаме дейности против болестта. Има задоволително други неща, където би трябвало да вземем такива решения. Радвам се, че доста от учителите са подготвени за ваксина и това е вярното деяние, дружно с тези, които са преболедували да влезем в тунела на финалната права, а и да се срещнем с действителността ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР