Над 60 000 души посетиха първото издание на фестивала на

...
Над 60 000 души посетиха първото издание на фестивала на
Коментари Харесай

Над 60 000 души посетиха първия фестивал на балканската скара в Пловдив

 12pl4005-lauta_fest-4  12pl4005-lauta_fest-5  12pl4005-lauta_fest-3  12pl4005-lauta_fest_start
Над 60 000 души посетиха първото издание на фестивала на балканската скара PlovdivMezi ”, който се организира в парк „ Лаута “ в Пловдив от 6 до 10 септември, заяви кметът на регион „ Тракия ” Костадин Димитров, който бе самобитен хазаин на 5-дневната „ кулинарно-музикална вакханалия ”.

Той благодари на основните уредници на фестивала от фондацията на „ Румънеца и Енчев “, на Община Пловдив, както и чиновниците на общинските предприятия „ Чистота ”, „ Градини и паркове4, „ Общинска защита ”, „ Общинска полиция ” и Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи за поддръжката и безпроблемното прекосяване на най-масовото до момента събитие на територията на парк „ Лаута ”.

Районният кмет Костадин Димитров сервира извинения към живеещите в околните блокове на ж.к. „ Тракия ” за основаните неудобства. Финалът на събитието сложиха в неделя вечер групите „ Хоризонт “ и „ Сигнал “. Рок-легендите от „ Сигнал “ зарадваха многочислената си аудитория с двучасово шоу и бяха бурно приветствани от хилядите свои фенове, изпълнили пространството към централната алея на парк „ Лаута ”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР