Над 6 кг марихуана, 10 гр метаамфетамин и други вещи

...
Над 6 кг марихуана, 10 гр метаамфетамин и други вещи
Коментари Харесай

Над 6 килограма марихуана иззеха служители на ОДМВР – Велико Търново

Над 6 кг марихуана, 10 гр метаамфетамин и други движимости иззеха чиновници на ОДМВР - Велико Търново. В петък, в хода на профилирана полицейска интервенция за противопоставяне разпространяването на наркотични субстанции, чиновници на ОДМВР и районно управление (на МВР) - Велико Търново спрели наложително на ул. „ Симеон Велики " в регионалния град лек автомобил „ Опел Корса ", ръководен от 27-годишния Б. П. от Стара Загора, прочут на полицията, с който пътувал 25-годишният М. И. от Враца.

При осъществените процесуално-следствени дейности, в автомобила са открити 7 пакета със зелена листна маса, общо тегло 5800 гр, която при полеви наркотест реагирала на марихуана.

В хода на следствието са осъществени претърсвания на разнообразни адреси във Велико Търново, където са открити и конфискувани още към 800 година от същото наркотично вещество, 10 гр метамфетамин, две везни, опаковки за пакетиране на наркотични субстанции, крупна сума пари, мобилни телефони и компютърни конфигурации. Б. П. и М. И. били арестувани с полицейска мярка за 24 часа.

По случая е стартирано досъдебно произвеждане. След отчет на материалите в прокуратурата двамата са привлечени, като обвинени. Мерките им за задържане са удължени на 72 часа. Работата по документиране на незаконната им активност продължава.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР