Над 5300 нарушения на скоростта на ден и общо над

...
Над 5300 нарушения на скоростта на ден и общо над
Коментари Харесай

Стряскаща равносметка след акцията на КАТ - всеки ден над 5300 нарушения на скоростта в страната

Над 5300 нарушавания на скоростта дневно и общо над 5000 нарушавания повече в първата седмица на април в съпоставяне със същия интервал на предходната година. Това е равносметката от полицейската интервенция за надзор на скоростта, която се организира в интервала от 1 до 7 април и бе проведена по линия на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция – TISPOL, оповестява " Канал 3 ".

Днес от Министерство на вътрешните работи показаха и резултатите от интервенцията - 37 619 нарушавания на позволената скорост за придвижване са установени от екипите на Пътна полиция по време на интервенцията. Което значи по 5374 нарушавания дневно, 223 на час или по 3,7 нарушавания на скоростта в минута в страната.

От тях 17 523 нарушавания са открити от чиновници, осъществяващи пътен надзор с мобилни механически средства, 1731 нарушавания са засечени със стационарни механически средства, а други 18 365 нарушавания - със стационарно-преносими установки за надзор на скоростта (СПУКС).

По време на интервенцията са открити 10 случая на владение на наркотични субстанции, открити са петима оповестени за търсене лица и са разкрити 25 други престъпни закононарушения, като главно ръководство на МПС с централизация на алкохол в кръвта над 1,2 на хиляда и ръководство на МПС в периода на наложено наказване по административен ред. 

В съпоставяне с последната интервенция на TISPOL за скорост, извършена през месец август 2018 година, са открити 5541 повече нарушавания на скоростта или по 791 повече дневно.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР