Над 53% от участниците в представителното проучване на Алфа Рисърч

...
Над 53% от участниците в представителното проучване на Алфа Рисърч
Коментари Харесай

Референдум: Над 53% от хората не подкрепят внесения вот на недоверие

Над 53% от участниците в представителното изследване на " Алфа Рисърч " за предаването " Референдум " не поддържат импортирания избор на съмнение към държавното управление. Над 44% са на противоположното мнение.


На въпроса ще се позволи ли водната рецесия в Перник в близко бъдеще, по-голямата част от допитаните считат, че тя ще се реши. Над 47% обаче считат, че по-скоро не се чака решение на рецесията.

В студиото дискутираха зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков, зам.-председателят на ПГ „ Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски, зам.-председателят на ПГ Движение за права и свободи Халил Лефтеров, депутатът от ПГ " Обединени патриоти " Александър Сиди и депутатът от ПГ " Воля " Пламен Христов.
 Българска социалистическа партия внесе четвъртия избор на съмнение против държавното управление Българска социалистическа партия внесе четвъртия избор на съмнение против държавното управление
Българска социалистическа партия внесоха в деловодството на Народното събрание настояването за избор на съмнение към държавното управление за неуспех в политиката по околната среда и водите. Сред моти...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР