Над 5000 души аплодираха попфолк изпълнителката Тина в Перник. Младата

...
Над 5000 души аплодираха попфолк изпълнителката Тина в Перник. Младата
Коментари Харесай

Тина пя с Преслава в благотворителен концерт в Перник

Над 5000 души приветстваха попфолк изпълнителката Тина в Перник. Младата звезда на „ Пайнер “ се включи в благотворителния концерт в помощ на 17-годишната национална изпълнителка Цвета Страхилова, която страда от остра лимфобластна левкемия.

„ Аз съм сигурна, че Цвети ще бъде здрава и доста, доста щастлива “, сподели Тина в отговор на въпрос на водещия Ники Кънчев, дали би могла да си показа по какъв начин се усеща младото момиче. Развълнуван от  умния и оптимистичен отговор, Кънчев се снима с Тина и й пожела доста професионални триумфи.

Заедно с  Тина, на сцената се изявиха одобрени имена като Преслава, Ирина Флорин, Лорена, Теди Александрова, Антонио и мн. др .  Появата на Тина безусловно взриви публиката, която дълго приветства дебютната й ария „ Шамар “. Освен за прелестния си глас, Тина отнесе похвали и за стилната си визия.

Тина е най-новото попълнение в музикална компания “Пайнер ”. Дебютният й сингъл – „ Шамар “, провокира възторг в музикалните канали PlanetaOfficial,  YouTube и в ефира на Planeta 4К. Зад артистичния псевдоним Тина, застава 21-годишната Христина Петрова. Младата певица е родена на 4 март, зодия Риби и е приключила Националното Музикално Училище “Любомир Пипков ” в София, компетентност “Поп и джаз пеене ”.

Тина не крие, че харесва и българската национална музика, само че има афинитет към темпераментните ритми на Ориента. Младата изпълнителка споделя, че желае да радва почитателите на попфолка с топлия си глас, с красиви балади, с които да допре струните на душите им. Тина е следващото потомство на музиканти. Правнучка е на Маестро   Илия Атанасов - първият капелмайстор в България. От друга страна е внучка на втория режисьор и артист Гани Стайков, взел присъединяване в едни от най -емблематичните български филми.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР