Над 500 вип гости аплодираха звездата на сцената на Bedroom

...
Над 500 вип гости аплодираха звездата на сцената на Bedroom
Коментари Харесай

Васил Найденов към феновете си: Благодаря, че ме просълзихте, сега знам, че има смисъл да пея!

Над 500 вип посетители приветстваха звездата на сцената на Bedroom Premium club. Емблемата на родната сцена за следващ път потвърди за какво е един от най-обичаните български реализатори. Той обаче не сдържа страстите си и безусловно се просълзи от неспокойствие – “ Дълбок реверанс, че пеете българска музика. Поне три генерации би трябвало да са признателни за довечера, тъй като ми доказахте че има смисъл да пея. Благодаря, че пеете българска музика. Благодаря, че ме просълзихте! Вие сте ми задоволителни .”

Ексклузивното шоу продължи над 3 часа и сложи началото на специфична поредност от събития в клуба- BG MUSIC HALL. Тя ще се състои четири, поредни „ четвъртък вечери “ и ще бъде самобитен поклон към българската музика и огромните ни звезди. Специална селекция от най-големите шлагери на родната поп, рок и естрадна сцена ще трансфорат тематичните вечери в Bedroom в празненството, за което всички ще приказват.

Дата 1 ноември е непокътната за DJ Gorro и специфична селекция от миксове на емблематичните родни поп, рок и естрадни шлагери, а на 8 ноември ще се състои и едно друго КАРАОКЕ. Негови основни воин ще бъдат Igor&Ivan, които трансфораха този тип развлечение в нещо същински прочувствено и запаметяващо се. Финалът на BG MUSIC HALL е на 15 ноември, когато на сцената на клуба ще се изяви и неповторимата Мария Илиева.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР