Над 500 участници от 21 държави ще участват в традиционния

...
Над 500 участници от 21 държави ще участват в традиционния
Коментари Харесай

Състезатели от 21 страни на PLOVDIV CUP AEROBICS OPEN

Над 500 участници от 21 страни ще вземат участие в обичайния интернационален шампионат за деца, юноши и девойки, мъже и дами PLOVDIV CUP AEROBICS OPEN.

Надпреварата, проведена от Семеен кодекс " Аеробика - АМД ", с поддръжката на Община Пловдив и Съюза по аеробика на България с ръководител Димитрина Къндева, ще се организира в Палата 6 на Международен панаир-Пловдив от 27 до 29 август, без наличие на аудитория. Осигурено е online лъчение.

Тазгодишното издание е дванадесето и е включено в календара на Международната федерация по гимнастика (FIG). Заявки са подали: Азербайджан, Англия, Гърция, Индонезия, Испания, Италия, Литва, Мексико, Молдова, Перу, Португалия, Румъния, Русия, Словакия, Турция, Унгария, Украйна, Франция, Чехия, Швейцария и България.

Делегат на надпреварата ще бъде Кристина Казентини (Италия) ​- ръководител на Техническата комисия по спортна аеробика към Европейската федерация по гимнастика (UEG).

Част от делегациите към този момент са в Пловдив и водят финалната си подготовка преди надпреварата в спортна зала „ Дунав “, където е подготвителната база на Семеен кодекс „ Аеробика - АМД “.

На 27 август от 16:30 ще е формалното разкриване на надпреварата, след което ще стартират квалификациите. Те ще продължат през целия ден на 28 август (събота). Най-добрите 8 съчетания във всяка възрастова група и категория ще се борят за разпределението на медалите на финалите, които ще се проведат в неделя, 29 август.

При мъжете и дамите България ще бъде показана в следните категории:

Кат. „ Индивидуално Жени “ - Дарина Пашова

Кат. „ Смесени двойки “ - Ана-Мария Стоилова, Антонио Папазов

Категория „ Тройки “ - Дарина Пашова, Антонио Папазов и Тихомир Баротев.

За страдание, заради травми Антонио Папазов и Ана-Мария Стоилова няма да вземат присъединяване в самостоятелната конкуренция.

Напомняме, че на миналото международно състезание по спортна аеробика за мъже и дами, което се организира през месец май в гр. Баку, Азербайджан, тройката ни завоюва безапелационно златния орден, а Дарина Пашова стана международна вицешампионка в кат. Индивидуално. Стотни разделиха Ана-Мария и Антонио от орден в кат. Смесени двойки.



В Пловдив присъединяване ще вземат и бронзовите медалисти от СП при юноши и девойки ​старша възраст Борислава Иванова и Христо Манолов, както международните първенци в най-малката възрастова група - 12-14 години, Александър Мишинков, Християна Златанова, Моника Джамбова, Кристина Костова и Атанас Благоев.

PLOVDIV CUP AEROBICS OPEN се явява последна контрола на всички тимове преди Европейското състезание, което ще се организира от 17 до 19 септември в гр. Песаро, Италия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР