Над 500 часа работа и около 400 ръчно зашити рози

...
Над 500 часа работа и около 400 ръчно зашити рози
Коментари Харесай

500 часа правят роклята на Мария Бакалова!

Над 500 часа работа и към 400 ръчно зашити рози от тюл! Това е равносметката за приказната визия на Мария Бакалова , която впечатли с тоалет на премиите на Гилдията на актьорите, които се организираха преди дни. Заради външния си тип в сезона на премиите българката, която безусловно завладя Холивуд, разписа името си в стилната история. Тоалетът й в жанр „ Алиса в Страната на чудесата “ е основан особено за Мария от фешън къща „ Диор “, разкри стилистката на Бакалова Джесика Пастър .

Двете с Мария са желали тоалети за всички награди да са в сантиментален и баснословен колорит. Моделът с дълъг ръкав е в черно-бял транспарантен шахматен жанр от глава до пети, а към полата са зашити десетки яркочервени рози.

„ От началото на наградния сезон с Мария искахме да създадем сантиментален жанр. Когато видях тази невероятна рокля, открих в нея романтиката и избухливостта, която търсихме. Виждам този тоалет като произведение на изкуството. За този кариран резултат шивачите на Диор изрязваха всеки един панел с един слой физически цвят и два пласта черен тюл. След това всеки трипластов квадрат се зашиваше върху тъканта “, споделя по какъв начин е бил направен тоалетът топстилистката Пастър, написа „ България Днес “.

Цялата работа по основаването на приказната рокля лишава общо 500 часа, в това число и зашиването на цветята по нея. Независимо че Мария не завоюва премията на Гилдията, тя впечатли редица фешън специалисти, която я откроиха измежду най-добре облечените дами. А след дни, на 25 април онлайн, ще можем да забележим българката на премиите „ Оскар “, където е номинирана за поддържаща роля. Желаем й триумф тъкмо тогава!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР