Над 50 служители на Райфайзенбанк от различни региони на страната

...
Над 50 служители на Райфайзенбанк от различни региони на страната
Коментари Харесай

Служители на Райфайзенбанк почистиха района около паметника Шипка за поставяне на 12 паметни плочи


Над 50 чиновници на Райфайзенбанк от разнообразни райони на страната за втора поредна година почистиха региона към Паметника на свободата Шипка. Освен доброволци от банката, в самодейността се включиха и децата от SOS детски селища Трявна, хора от района и гости на историческия паметник. Заедно те почистиха от бурени стъпалата към паметника, събраха паднали клони и боклуци в покрайнината. Така регионът бе квалифициран за обновяването на 12-те паметни плочи, които описват за героичните сражения по време на Освободителната война.

Тяхното възобновяване стана допустимо с помощта на десетото юбилейно издание на дарителската акция на банката „ Избери, с цел да окажеш помощ “, в границите на която планът „ Шипка – подвиг с доста имена “ бе подсилен с близо 8 хиляди лева от чиновници на Райфайзенбанк, от банката и от други донори. Предстои да бъдат ремонтирани и постаментите на плочите, които ще бъдат направени от камък, с цел да бъдат по-устойчиви на суровите климатични условия в региона на прохода.

За да дадат образец за опазването на националните полезности, доста от участниците в акцията доведоха своите деца, на които екипът на музея описа за защитата на Шипченския проход от лятото и зимата на 1877 година.

Служителите на Райфайзенбанк ще продължат да вършат историите по-добри и по време на идното 11-о издание на „ Избери, с цел да окажеш помощ “. Проектите, които ще търсят социална поддръжка през тази и идната година, ще бъдат оповестени през ноември. От основаването на акцията досега са подкрепени 257 плана с близо 3 млн. лева, посредством главно на дарения на чиновниците на Райфайзенбанк и добавени средства от банката.

Дарителската акция на Райфайзенбанк „ Избери, с цел да окажеш помощ “
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР