Над 50% са дублираните регистрации в хотелите. Това означава, че

...
Над 50% са дублираните регистрации в хотелите. Това означава, че
Коментари Харесай

Демерджиев: Хотели по морето са регистрирали неродени украинци, или такива извън България

Над 50% са дублираните регистрации в хотелите. Това значи, че едновременно, на едно и също място един и същи човек се е намирал допълнително от един хотел. Понякога се касае за няколко хотели, благосъстоятелност на един и същи човек, който няма по какъв начин да не знае, че тези бежанци се намират на три разнообразни места по едно и също време, които са под негов надзор.


Това съобщи служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев от парламентарната естрада, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Оттам нататък се стига до парадокса в хотели, които имат цялостен потенциал, да има настанени лица веднъж и половина повече от оптималният потенциал на хотела. На места има настанени деца, които не са се родили все още на настаняването им. Има настанени лица, които видно от системата на Гранична полиция не са обитавали в България ", добави той.

Демерджиев сподели, че са подхванали ограничения, с които да бъдат разграничени бежанците, които имат потребност от помощ от туристите, които са пристигнали на отмора. " При първата физическа инспекция, която извършихме по хотелите установихме 3000 души по-малко от 12 000, които трябваше да се намират там. ", сподели още той./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР