Над 50 книги получиха хората, които участваха в инициативата на

...
Над 50 книги получиха хората, които участваха в инициативата на
Коментари Харесай

Раздадоха Книги за смет в клуба на ВМРО СНИМКИ

Над 50 книги получиха хората, които участваха в самодейността на Вътрешна македонска революционна организация Пловдив “книги за боклук ” проведена по случай 24-ти май.

През целият сегашен ден всеки, който посети клуба на Вътрешна македонска революционна организация на бул. Марица север 51 и беше донесъл най-малко 5 броя пластмасови капачки, получи историческа книга или енциклопедия.

Инициативата е по случай 24-ти май и е в поддръжка на предлагането на българския евродепутат и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки за основаване на български културен институт “Св. Св. Кирил и Методий “ за предпазване на българските общности зад граница “, съобщи градският ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Борислав Инчев.

Идеята е сънародниците ни в чужбина да държат изпити и да получават документ, с който ще имат право да аплайват в български университети.

С Българския културен институт ще се опазва родният език посредством провеждането на курсове и стратегии, които ще издават документи за владеенето му.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР