Над 50 издателства ще участват в традиционната Алея на книгата,

...
Над 50 издателства ще участват в традиционната Алея на книгата,
Коментари Харесай

Над 50 издателства ще участват в „Алея на книгата” във Варна

Над 50 издателства ще вземат участие в обичайна „ Алея на книгата ”, която ще се организира от 29-ти юли до 7-ми август по ларгото на Варна – от хотел „Черно море“ до до Фестивалния и конгресен център,  оповестиха от дирекция „ Култура и духовно развиване “ към Община Варна.

Събитието се провежда от Асоциация „ Българска книга “ с поддръжката на Община Варна.

По време на ревюто посетителите ще могат да се срещнат с най-новите и най-търсените заглавия на книжния пазар у нас. В рамките на самодейността на особено построена сцена, която се намира на алеята, всеки ден ще се организират литературни четения, министър председатели на нови заглавия, срещи с създатели, занимателни игри за най-малките.

В обособения Литературен ъгъл варненци и гостите на града ще могат да се срещнат с министър председатели на книги, срещи с писатели и преводачи, полемики, детски работилници. Част от гостите му тази година са Ангел Ангелов, Георги Господинов Васил Панайотов, Веселина Минкова, Димитър Тонин, Красимир Нейков, Марин Урумов, Наталия Бояджиева, Никола Гигов, Петя Александрова, Росен Николов, Христина Янева-Хедра, Нуша Роянова, Ангелина Александрова, Лилия Йовнова, Весела Ножарова, Даниел Вълчев, Елица Виденова, Мария Донева, Недялко Славов, Събка Дякова-Чехович, Рене Карабаш.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР