Над 50 фиша за хвърляне на цигари не в кошчето

...
Над 50 фиша за хвърляне на цигари не в кошчето
Коментари Харесай

В Пловдив почват да глобяват по-усърдно заради хвърлени фасове

Над 50 фиша за мятане на цигари не в кошчето за отпадък, като санкциите са от 10 до 50 лв.. Това съобщи пред Нова телевизия Иван Стоянов, шеф на пловдивското общинско дружество " Чистота ". За вчерашния ден има издадени 6 фиша.
Над 200 фиша има и за оставени боклуци от животни, добави Стоянов. И изрично сподели: " Хората би трябвало да се научат, че Пловдив е един от най-чистите градове ".
53-ма чиновници на " Чистота " в Пловдив са подготвени да постановат санкции. При един от последните случаи обаче се наложило полицията да се намеси. " Има жители, които са доста невъзпитани – стартират да бягат ", оплакаха се от " Чистота ". Ако индивидът е образован, извършва глобата, в случай че не е – става мъчно. Ако жител откаже да заплати фиш, се стига до търсене на парите от данъчните и правосъден реализатор. По-добре да си платиш в период от 7 дни, изясни Стоянов.
Но на въпрос по какъв начин се оправят, в случай че нарушителят не си каже името или не си даде персоналната карта, отговорът беше – мъчно, само че се оправяме. Вика се и Общинска полиция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР