Над 50 деца и техните родители едвам се вместиха в

...
Над 50 деца и техните родители едвам се вместиха в
Коментари Харесай

Препълниха зала Динозаври за лекция на 13-годишния Тео СНИ...

Над 50 деца и техните родители колкото да се вместиха в новооткритата зала „ Динозаври “ в Природонаучния музей за лекцията на 13-годишния Теодор Йонов.

Будното пловдивско момче от 4 години оказва помощ на доброволни начала като младши стажант в музея. Често изнася лекции за обичаните си динозаври.



Новооткритата зала едвам побра толкоз доста хора. Някои от дребните гости седнаха на земята пред Тео с цел да могат да наблюдават описа му по добре. Всички родители преди този момент демонстрираха зелени документи или си направиха бързи проби от преносимата лаборатория до музея.

Теодор бе показан от шефа на музей доктор Огнян Тодоров. След това стартира да споделя увлекателно за всеки един от показаните в музея 5 модела аниматроник праисторически животни от водещ китайски производител.



Най-интересното при младия преподавател е, че изясни метода на живот и навиците на динозаврите на един съвременен език, който употребява и неговата млада публика.

Новата експозиция чупи всички върхове по посещаемост. Само за предишния уикенд приходите от продажба на билети са за над 2000 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР