Над 50 000 души се включиха в патриотичната акция Не

...
Над 50 000 души се включиха в патриотичната акция Не
Коментари Харесай

В Москва над 50 000 души демонстрираха с призив: „Не изоставяме своите!“ 


Над 50 000 души се включиха в патриотичната акция „ Не изоставяме своите “ на Манежния площад в Москва. Такива данни оповестиха пресслужбата на московското Главно ръководство на вътрешните работи.

На 23 септември московчани и посетители на града се събраха с цел да поддържат решението на съветския президент Владимир Путин да организира референдум за присъединението на ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка области към страната, предават осведомителните организации.

В същото време представителят на Кремъл Дмитрий Песков назова подправени изказванията, че повече от 300 000 души ще бъдат призовани на работа като част от частичната готовност.

По-рано в обществените мрежи и някои медии беше оповестена информация, че повече от един милион души може да бъдат вербувани за военна работа. Същото сподели и президентът на Украйна Зеленски.

В Държавната дума означиха, че с сходен „ заряд “ се занимават антируски медии, следени от Съединени американски щати, Украйна, Германия, Швеция и Англия. Според депутата Василий Пискарьов, Западът има потребност от това, с цел да дискредитира спецоперацията и да „ притегли “ руснаците на своя страна.

Междувременно в обществените мрежи се завъртяха фрагменти от изпращане на мобилизирани бойци от Дагестан. На фрагментите се вижда по какъв начин родственици и другари изпращат на военна работа бойците, на фона на патриотични песни, оповестява Блиц.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР