Над 5 хиляди лева събраха четирима гимназисти от Враца за

...
Над 5 хиляди лева събраха четирима гимназисти от Враца за
Коментари Харесай

Ученици събраха над 5000 лева за АГО на врачанската болница

Над 5 хиляди лв. събраха четирима гимназисти от Враца за акушеро-гинекологичното поделение на многопрофилната болница "Христо Ботев " в града. Средствата бяха събрани в границите на проведената от тях акция "Врачанска благотворителна Коледа ".
Гергана, Люсиен, Петромир и Станислав - възпитаници в 10 и 11 клас, са четиримата младежи, които в средата на предишния месец оповестиха своята самодейност. Идеята им беше да съберат средства за ремонт на акушеро-гинекологичното поделение на врачанската болница.
Инициативата им срещна поддръжката на локалната администрация, която им обезпечи щанд на коледния базар в града. Там се предлагаха дарени от компании и жители продукти: книги, ръчно направени сувенири, картички и сурвачки, и ваучери за разнообразни услуги.
"Такава опция, каквато ни се удаде да помогнем, особено на това поделение, защото то дава живот, мисля, че е доста значимо. Казват, че по празниците стават чудеса. И ние в действителност имаме вяра в това нещо. И това, по този начин да го нарека, забравено от Бога поделение, да бъде по някакъв метод оправено. Имаме религия в нашите съграждани, имаме вяра в добротата им и им благодарим ", споделиха уредниците.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР