Над 480 опита за нелегално преминаване на границата ни от

...
Над 480 опита за нелегално преминаване на границата ни от
Коментари Харесай

Само за два дни от „Гранична полиция“ са предотвратили 480 опита за нелегално влизане в страната

Над 480 опита за незаконно прекосяване на границата ни от мигранти са предотвратили от „ Гранична полиция “ през последните два дни, съобщи БНР.

Най-много са били опитите за влизане в страната на незаконни имигранти в неделя – 341.

От „ Гранична полиция “ изясняват, че 268 от тях са направени на българо-турската граница, останалите – на българо-гръцката.

В понеделник против вторник у нас не са позволени да влязат 148 незаконни имигранти. Повечето още веднъж са пробвали да пробият през границата ни с Турция.
 Тревожно: Центровете за незаконни мигранти у нас са претъпкани, натискът се усилва Тревожно: Центровете за незаконни мигранти у нас са претъпкани, натискът се усилва
Всички центрове за краткотрайно настаняване на незаконни мигранти - в Любимец, Пъстрогор и Бусманци, са претъпкани, съобщи кореспондент на БГН...

В София в последните два дни са хванати общо 16 незаконни имигранти. Най-голямата група е от петима мъже от Афганистан, открити преди ден на „ Ботевградско шосе “, където евентуално са били изоставени от трафиканти.

В столицата при инспекция са хванати двама незаконно пребиваващи мароканци. При друга интервенция, отново на полицията в София, на бул. „ Никола Габровски “ в ранните часове на днешния ден са открити 5-има сирийци.

Заради засиления мигрантски напън от столичната полиция обясниха, че са засилили и наблюдението върху регионите, където по принцип се събират мигрантски групи.

 

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР