Над 480 домакинства са под вода в северноалбанския град Шкодра,

...
Над 480 домакинства са под вода в северноалбанския град Шкодра,
Коментари Харесай

Бедствие в Северна Албания: Над 480 домакинства са под вода в Шкодра

Над 480 семейства са под вода в северноалбанския град Шкодра, заяви в изявление за Евронюз Албания заместник-кметът на града Тонин Дедай.
Дедай заяви, че до момента са били евакуирани 30 фамилии, а общо 482 фамилии са наранени от наводненията, като евакуираните се настаняват в общежитията на университета в Шкодра.
Заместник-кметът на Шкодра сподели пред Евронюз Албания, че обстановката с наводненията в Шкодра остава проблематична, макар че интензивността на дъждовете е намаляла.
Придошлите реки са срутили стълбовете на остарелия мост в Шкодра, които от своя страна са развалили основите на новия мост, по който се влиза в Шкодра, осведоми кореспондент на същата медия. Движението към новия мост краткотрайно е спряно, входът към града е блокиран и за влизане в него се употребява остарелият път. 
По-рано през днешния ден бяха открити телата на татко и наследник, които през вчерашния ден бяха отнесени с автомобила си от придошлите води на река поради проливните дъждове Северна Албания, заяви Евронюз Албания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР