Над 45 500 евро е инвестирала ЗАГОРКА АД само в

...
Над 45 500 евро е инвестирала ЗАГОРКА АД само в
Коментари Харесай

Послание в бутилка за по-добър свят от Загорка

Над 45 500 евро е вложила ЗАГОРКА АД единствено в послания за виновна консумация през 2018 година, осъществени в телевизионни акции и акции в обществените медии.

България е на едно от първите места по пътнотранспортни катастрофи и шофиране в нетрезво положение, по тази причина повишението на сигурността по пътищата е един от целите на компанията в платформата й за стабилно развиване " Създаваме по-добър свят ". Това е и част от положителните практики на пивоварната, систематизирани в петия й годишен отчет за стабилно развиване. Представен като писмо в бутилка, отчетът обобщава резултатите, реализирани от компанията в няколко основни сфери, в които ЗАГОРКА е фокусирала напъните си, с цел да основава позитивна смяна: запазване на водните запаси, понижаване на въглеродните излъчвания, поощряване на виновната консумация, повишението на сигурността по пътищата, поддръжка и израстване с локалните общности, запазване на околната среда.

В партньорство със Съюза на българските автомобилисти и посредством техните начинания, компанията предизвиква виновната консумация, предоставяйки на потребителите благоприятни условия за приятност с обичания артикул без опасности за шофирането. Компанията осъществя и редица начинания с Heineken® 0.0 в партньорство с Dacia Picnic, Spark и Walltopia. В допълнение, поставяйки сигурността преди всичко, също по този начин ЗАГОРКА се концентрира и върху обезпечаване специфични образования по тематиката, ориентирани към чиновниците. Компанията регистрира и принос в размер на над 41 000 евро към обществени планове и общността, както и 11% повишаване на доброволчеството от чиновниците, спрямо 2017 година С цел основаването на от ден на ден устойчиви практики в страната, компанията интензивно работи и със своите снабдители, придържайки се към открити стандарти и сполучливи политики, с които да подкрепи построяването на тактики за стабилно развиване по цялата верига на доставки. В разследване на дейните дейности в тази посока, към този момент 100% от доставчиците са подписали Код на доставчика, осигуряващ високо равнище на бизнес държание и зачитането на човешките права и околната среда.

Спазването на дълготрайна политика за запазване на ресурсите и околната среда от компанията е довело до понижаване с 28% на водата, употребена за производството на бира от 2011 година насам. По отношение на CO2 излъчванията компанията регистрира понижение с 23% в логистиката от 2010 година насам, макар че за същия интервал създава повече бира и камионите за дистрибуцията им изминават повече километри.

Отговорната консумация е още една значима сфера за ЗАГОРКА АД. През 2018 година, компанията продължи и акцията „ Game Over - Алкохолът не е игра ” с разговор по тематиката за вредите от продажбата и използването на питиета с алкохолно наличие на деца и младежи под 18-годишна възраст.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР