Над 4300 предприятия и самоосигуряващи се лица от област Хасково

...
Над 4300 предприятия и самоосигуряващи се лица от област Хасково
Коментари Харесай

Над 4300 справки за изплатени доходи са подадени в НАП-Хасково

Над 4300 предприятия и самоосигуряващи се лица от област Хасково към този момент подадоха в Националната организация за приходите (НАП) справките за приходи, изплатени през 2021 година, оповестиха от районния офис на данъчната администрация. Остават броени дни до приключване на крайния период за това – 28 февруари. 

Заради позволени грешки, близо 10 % са изпратили наново справките в границите на избрания за това 7-дневен период.

От офиса на Национална агенция за приходите в Хасково припомнят, че работодателите имат опция до 28 февруари да ревизират, поправят и подадат справките си още веднъж, без да им бъдат наложени наказания.

След култивиране на данните за изплатени приходи, декларирани от предприятията и самоосигуряващите се лица, ще бъдат " заредени " авансово попълнените данъчни заявления на физически лица, като същите ще са налични в Портала за електронни услуги на Национална агенция за приходите с личен идентификационен код (ПИК) или с електронен автограф (КЕП).

Това ще се случи през март и ще улесни в допълнение потребителите в подаването на годишни данъчни заявления за приходи, получени през предходната година, разясниха от Национална агенция за приходите, представени от Българска телеграфна агенция. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР