Над 41 000 жилищни сгради в централната част на Хърватия,

...
Над 41 000 жилищни сгради в централната част на Хърватия,
Коментари Харесай

Над 41 000 жилищни страни повредени от земетресението в Хърватия на 29 декември

Над 41 000 жилищни здания в централната част на Хърватия, по-точно в окръг Сисачко-Мославачка, са потърпевши в друга степен от мощното земетресение с магнитуд 6,3 в края на декември. Това оповестиха районните управляващи пред публицисти. Експертите към този момент са изследвали. Установено е, че над 2400 здания са негодни за обитаване заради получените вреди. Бедствието не засегна единствено 450 жилищни здания.
Земетресение с магнитуд 6,3 удари централната част на Хърватия на 29 декември 2020 година Епицентърът бе на 46 км югоизточно от Загреб, а огнището на дълбочина 5 километра. Загинаха седем души. В района продължава работата по възобновяване на здания и жилища за популацията.
 Още едно земетресение в Хърватия Още едно земетресение в Хърватия
Земетресение с магнитуд 4,1 по скалата на Рихтер е записано на територията на Хърватия, вторичните земетресения там не престават, оповестих...
БГНЕС напомня, че по-рано през днешния ден в Хърватия, магнитудът му бе 4,1 степен по скалата на Рихтер. Епицентър бе на 22 км западно от Петриня и на 40 км югоизточно от Загреб, а дълбочината 10 км. Няма данни за потърпевши и материални вреди.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР