Над 4000 души демонстрираха в сряда в ред австрийски градове

...
Над 4000 души демонстрираха в сряда в ред австрийски градове
Коментари Харесай

Хиляди на протест срещу антивирусните мерки в Австрия

Над 4000 души демонстрираха в сряда в ред австрийски градове против подхванатите от управляващите ограничения, с цел да спрат разпространяването на в страната, въвела за трети път обща карантина до 24 януари, съобщи БНР, като се базира на Франс прес.
Най-голямата проява събра 2500 души в източния град Винер Нойщат, заяви полицията, която арестува извършители на антивирусните ограничавания. Близо 1000 души участваха в манифестации в северния град Амщетен и още 500 - в централния Юденбург.
 Въвеждат изключителна обстановка в Япония Въвеждат изключителна обстановка в Япония
Властите в Япония ще разгласят изключителна обстановка в Голямо Токио – регион, обитаем с 37,2 млн. души, в който влизат префектурите Ток...
По-малки демонстрации, показани от време на време като " шествия ", с цел да не бъдат обхванати от рестрикциите, се състояха в други градове.
Засегната не прекомерно мощно от първата вълна, откакто вкара относително рано,, представяна напролет като примерен възпитаник, изпитва през днешния ден компликации в противодействието против пандемията. Страната бе принудена още веднъж да влезе в режим на локдаун в деня след Рождество, единствено 20 дни след повдигането на предходния непоколебим ограничаващ режим, напомня Агенция Франс Прес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР