Над 4000 билета вече са продадени за грандиозната боксова гала

...
Над 4000 билета вече са продадени за грандиозната боксова гала
Коментари Харесай

Шоуто е гарантирано: Пловдив домакин на уникална боксова галавечер в събота

Над 4000 билета към този момент са продадени за грандиозната боксова церемония вечер на 14 декември в пловдивската зала „ Колодрума “. Това разгласи в Пловдив мениджърът Ивайло Гоцев. Специално за събитието бяха пристигнали двамата кандидати в централния мач от програмата – Тервел Пулев и Дешон Уебстър. Победителят в него ще завоюва интернационална купа в полутежка категория, версия Световна боксова асоциация (WBA).

„ Не е значимо дали ще удрям с нокаут. Мачът сред Джошуа и Руис беше индикативен за това. За разлика от предходния дуел, Джошуа промени своята тактичност и просто си върна поясите.. Победата си е победа и аз ще направя всичко допустимо тя да е за мен “, сподели участникът в главната борба Тервел Пулев.

Съперникът му Дешон Уебстър от своя страна бе безапелационен, че познава добре Тервел и чака доста динамичен мач. " Благодаря на Господ и на тима за опцията да играя в тази среща. Подготвен съм добре и съм подготвен за мача в събота. Бяхме избрали подобаващи спаринг-партньори за тази среща “, безапелационен бе Уебстър.

За да поддържа брат си, под тепетата пристигна и Кубрат Пулев. „ Това е едно грандиозно културно събитие, което не е правено доста от дълго време в Пловдив. Надявам се феновете да останат удовлетворени и брат ми да завоюва “, съобщи Кубрат Пулев. От екипа му на следващия ден би трябвало да получат писмото на международната боксова федерация, в което той публично ще бъде известен, че е идващият противник на международния номер едно Антъни Джошуа. " От на следващия ден ще имаме 30 дни за сключване на контракт за мача. Смятам, че 2020- та ще е годината на Кубрат Пулев. Гледах деликатно мача на Джошуа с Руис и за мен няма значение дали мача ще е в Лондон. Ще бъда изцяло подготвен. Ще нокаутирам Джошуа ", съобщи Кобрата.

Общо 10 здрави борби ще има в съботната вечер в зала „ Колодрума “. Началото на шоуто е в 19 часа като общо шестима българи вземат участие в мачовете, 4 от борбите са в тежка категория, като има боксьори от целия свят.

Гвоздеят на програмата – боят в 12 рунда за междуконтиненталната купа в полутежка категория на WBA сред нашия Тервел Пулев и американеца Дешон Уебстър се чака да стартира след 22 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР