Над 40-тонен тир премина неправомерно през централната градска част на

...
Над 40-тонен тир премина неправомерно през централната градска част на
Коментари Харесай

Извънредно! Община Враца официално потвърди топ новина на BulNews /снимки/

Над 40-тонен тир мина непозволено през централната градска част на Враца, нанасяйки вреди на оградни пана, пожарен хидрант и детайли от инфраструктурата, оповестиха от община Враца. Така публично беше доказана топ новината на организация BulNews, която по-рано през днешния ден първа заяви за необикновената преживелица.
Инцидентът е станал през днешния ден, в 05.15 часа, когато тир, ръководен от водач с ирански генезис, движейки се по бул. „ Христо Ботев и ул. „ Антим I”, непозволено минава по централната градска част. Лицето прави опит за маневра на тежкотоварния автомобил в региона от постройката на община Враца до читалище „ Развитие “.
Непосредствено след случая звено „ Инспекторат “ и чиновници на полицията в града откриват лидера на автомобила.
Комисия от локалната администрация е направила оглед на нанесените вреди, като същите са остойностени и заплатени от нарушителя. При инспекцията не са открити провали и компрометирани сектори на новата настилка в града.
В наличието на лицензиран преводач на водача на тежкотоварното транспортно средство е формиран акт от Инспектората за неспазване на член 24, алинея 2 от Наредбата за организацията и сигурността на придвижването, както и от представителите на КАТ Враца за нарушение на Закона за придвижване по пътищата.
Община Враца моли водачите на тежкотоварни коли да употребяват построения обходен път, да съблюдават поставените пътни знаци и отвесната сигнализация.Преминаването на сходен вид транспортни средства в града ще бъде глобено от способените органи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР