Над 4 хиляди души са обявили намерението си да посетят

...
Над 4 хиляди души са обявили намерението си да посетят
Коментари Харесай

Хиляди се готвят да посетят плаж Росенец

Над 4 хиляди души са оповестили желанието си да посетят плаж Росенец. Това демонстрира информация на събитието във Фейсбук " Масово вървене на охранителен плаж. ", планувано за 11 юли. Интерес към самодейността за показали 23 хиляди души.  Организаторите оказват помощ на искащите да посетят плажа с образуване на превоза. 
Припомняме, че някогашният правосъден министър, а в този момент съпредседател на „ Демократична България “ Христо Иванов дебаркира с лодка на плаж „ Росенец “ край лятната резиденция, свързвана с името на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган . Впоследствие Иванов и съпътстващите го бяха изгонени от охранители на НСО, които захвърлиха на земята българското знаме.
Междувременно политическият анализатор Осман Октай съобщи за Фрогнюз, че Ахмед Доган е бил неотложно изведен от летните Сараи на " Росенец ", а гардовете от НСО, които се нахвърлиха през вчерашния ден против Христо Иванов и хората му, са били уволнени същия ден, само че със задна дата.
Позовавайки се на източниците си, той изясни, че отново през вчерашния ден яките мъже са били назначени в охранителна компания, обвързвана с Доган и Делян Пеевски. Това е станало, с цел да се замаскира абсурда, оповестява още Фрогнюз.
" Имам информация, че фирмата  " Хермес Солар ”, която е притежател на парцела, възнамерява на следващия ден да вдигне бариерата, която до момента блокираше общинския път към двореца на Доган. Освен това събота, когато се възнамерява всеобщо посещаване, компанията ще влезе в ролята на концесионер на плажа и ще пусне хората да плажуват против 10 лв.. Дори ми споделиха, че ще се оферират яхтени круизи, единствено и единствено да се потуши абсурда. ", сподели още Октай. 
По думите му след случилото се и неналичието на всякаква реакция от страна на президент, министър председател и прокуратурата, Ахмед Доган сподели, че той ръководи ръководещите.
" Зная, че преди време Валери Симеонов показва своя родолюбив дух, като влачеше баби по границата с Турция. Ще го призная за същински родолюбец, в случай че в този момент извлече Доган от Сараите. Него обаче го няма на никое място. ", установи Октай.
По-рано през днешния ден президентът Румен Радев разяснява проблема - ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР