Над 4,5 милона снимки са открити в сайта за педофили,

...
Над 4,5 милона снимки са открити в сайта за педофили,
Коментари Харесай

Българин поддържал педофилски сайт с 4,5 милиона снимки на деца, имало и родни абонати

Над 4,5 милона фотоси са открити в уеб страницата за педофили, поддържан от българин. Това заяви на ексклузивен брифинг шефът на Националната следствена работа Борислав Сарафов. Днес стана ясно, че българинът Пламен Велинов /47г./ и американецът Антъни Лий Кендъл са задържани в София и Вашингтон за разпространяване на педофилски порноклипове и пране на пари.

Разследването е почнало пред 6 месеца, като са осъществени претърсвания и иземвания на 4 адреса. Българинът е бил админ на уеб страницата. Той е имал ангажимент за зареждането му и обезпечаване на достъп на клиентите. В масивите на уеб страницата са открити милиони фотоси на деца на възраст сред 6 и 10 години. Повечето от тях са от Украйна и Молдова. Някои от тях са голи, други са облечени в полицейски униформи, в транспарантни дрехи, огромна част от тях са в предизвикателни пози. Сайтът е имал клиенти от 101 страни. Сред тях има и българи. Част от галериите са били със свободен достъп, а по- забавните галерии са били с месечен абонамент от 80 $. " През годините, в които уеб сайтът е работил са осъществени облаги от над 9 милиона $. Администраторът е получил близо половин милион $ " съобщи Сарафов.

Той насочи предизвестие към всички клиенти на сходни уеб сайтове. " Ние, както и сътрудниците от Европа и Съединени американски щати следим тяхната активност. Никой не е неизвестен и никой да не счита, че ще остане неизвестен. Това са закононарушения, които чисто човешки не можем да допуснем че са вероятни, само че има хора с извратени усети. И те ще бъдат осъдени " бе безапелационен Сарафов.

В рамките на 60 дни от Щатите би трябвало да дойдат документите за изгонването на българина. Доказателствата против него към този момент са изпратени в Съединени американски щати, където против него има обвиняване. Велинов ще бъде съден в Съединени американски щати, където го чакат над 50 години затвор. " Ние ще работим по клиентите, които са от България, сподели Сарафов и добави, че през последната година работят по 10 взаимни разработки с сътрудниците си от Съединени американски щати.

За гонене на българските клиенти на педофилската платформа ще бъде приложена инструкция за гонене на използването на жертвите на трафик на хора.

Сарафов съобщи, че задържаният българин е висококвалифициран IT експерт. Той съобщи, че се надява измежду сниманите да няма да няма български деца. " Към момента няма данни да има такива, само че при 4,5 милиона фотоси, не можем да дадем гаранция " съобщи той.

Децата са снимани със единодушието на техните родители, които са получавали пари против това.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР