Над 37 жени са били убити от Звяра от Кипър.

...
Над 37 жени са били убити от Звяра от Кипър.
Коментари Харесай

Чудовището от Кипър е убил над 37 жени! Сред тях - 3 българки?

Над 37 дами са били убити от Звяра от Кипър. Сред тях има три българки. Останалите жертви на Никос Метаксас са от всевъзможни националности.

Сред тях има гражданки на Шри Ланка, Англия, Украйна, Филипини, Китай, Румъния, Виетнам, Грузия, Кения, Конго, Камерун, Сомалия. Списъкът в действителност е застрашителен, като че ли е колекционирал дамите по страни, разясняват от следствието.

Жените са били убивани в продължение на 29 години, те са на друга възраст, има и няколко пенсионерки.

Сред шокиращите самопризнания, които Никос Метаксас прави, е за това по какъв начин е умъртвил майка и нейната щерка - 36-годишната румънка Ливия Бунеа и нейната 8-годишна дъщеричка Елена Наталия Бунея. Те живеели в Никозия, откъдето изчезнали на 30 септември 2016 година. Източници от полицията, представени от медиите в Кипър, настояват, че труповете на майката и дъщерята, както и на филипинката Аркиола, били хвърлени от серийния палач в околност, покрай шахта.

Полицията продължава издирването и на 6-годишната Сиера, както и на още жертви. Разследващите към този момент са уверени, че многото случаи с изчезнали дами в действителност са свързани с Чудовището от Кипър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР