Над 365 хиляди домакинства в цялата страна получиха помощи за

...
Над 365 хиляди домакинства в цялата страна получиха помощи за
Коментари Харесай

Над 365 хил. домакинства получиха помощи за ток и отопление

Над 365 хиляди семейства в цялата страна получиха помощи за ток и отопление за сегашния сезон. Парите, в размер на 56 милиона лв., са отпуснати по европейски план.

В навечерието на празниците Петър Симонов схваща, че е измежду утвърдените. Вече е получил близо 150 лв.. С парите ще покрие най-малко част от месечните си разноски.

Освен хора с понижена работоспособност като Петър, помощ този сезон се отпуска и за всички фамилии, които получават детски надбавки.

Лицата са селектирани въз основата на осведомителна система, сподели пред NOVA Таня Михайлова, зам.-изпълнителен шеф на АСП. Тя добави, че това са хора, които не са получили помощ за отопление през предходната година.

За повече финансови вести и други потребни препоръки, по отношение на персоналните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, с цел да не пропуснете нищо забавно от Pariteni.bg
По тематаОще 46 000 семейства ще получат добавка за отоплениеБлизо 325 000 души са получили помощи за отопление семейства отопление ток помощи .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } КоментариВход-->
Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие. Коментирайте на кирилица!
-->  
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР