Над 36 000 кв. м улична мрежа бе ремонтирана в

...
Над 36 000 кв. м улична мрежа бе ремонтирана в
Коментари Харесай

Кандидат-кметът на ГЕРБ Кирил Котев: Над 36 хиляди кв. м. пътна инфраструктура са ремонтирани само в селата на община Сандански

Над 36 000 кв. м улична мрежа бе ремонтирана в обитаемоте места отвън общинския център на Сандански единствено през последните четири години. Това съобщи претендентът за кмет на Сандански, повдигнат от ГЕРБ, Кирил Котев на среща с жителите на с. Калиманци.

„ Нуждите са още по-големи и ще продължим да работим за тяхното решение ден след ден, тъй като същинската смяна изисква време. Всичко друго са празни обещания “, акцентира Кирил Котев. Кандидатът за кмет от ГЕРБ се ангажира в с. Калиманци да се ремонтира постройката на локалното читалище.

Общ ангажимент за всички обитаеми места е да продължи да се усъвършенства инфраструктурата, само че наложително всички ремонтни действия по настилката да са съчетани и с замяна на подземните връзки, включително нов тръбопровод. „ Това е сложният и скъпият метод, само че единственият резистентен. Защото, в случай че се наложи ремонт след няколко месеца на ново ремонтирана улица ще значи, че сме разходвали напразно парите на хората “, акцентира Кирил Котев, представен от пресцентъра на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР