Над 340 000 битови клиенти на ЧЕЗ Електро България“ АД

...
Над 340 000 битови клиенти на ЧЕЗ Електро България“ АД
Коментари Харесай

340 000 клиенти на ЧЕЗ плащат сметките си за ток онлайн

Над 340 000 битови клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД избират да заплащат безкасово сметките си за електрическа енергия. Те употребяват банките, интернет, терминални устройства или мобилния си телефон, като най-предпочитаните способи за безкасово разплащане са по интернет и директния дебит на банките, оповестиха от компанията.

Броят на осъществените безкасови транзакции за интервала януари – ноември е 3 741 000, с което доближи 23% от общия брой заплащания през тези месеци. От тях 1 045 498 заплащания са осъществени по банков път. За посочения интервал се записва и растеж от 13% при интернет заплащанията – над 184 000, по отношение на предходната 2016 година

Безкасовите способи на заплащане икономисват време и старания на потребителите и ги вършат самостоятелни от мястото и работното време на касите. Използването на тези услуги би могло да спести и редица неудобства на клиентите по време на зимните отпуски, изключително в интервала на новогодишни празници, когато неумишлено може да се пропусне срокът за заплащане на месечната сметка.

През последните години стабилно нараства броят на клиентите на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, които избират да бъдат обслужвани от разстояние. Компанията предлага разнородни способи за безкасово заплащане - по банков път посредством пряк дебит, банкомат или платежно разпореждане, по интернет посредством интернет банкиране, системите на ePay.bg, ОББ, Icard.bg и Транскарт или непосредствено през уеб страницата на ЧЕЗ, с sms през системите на ePay и Icard.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР