Над 310 млн. лв. ще бъдат вложени през 2018 година

...
Над 310 млн. лв. ще бъдат вложени през 2018 година
Коментари Харесай

Над 310 млн. лв. са одобрени за ремонт на републиканските пътища за 2018 г.

Над 310 млн. лева ще бъдат вложени през 2018 година за превантивни поправки на 580 км от републиканската пътна мрежа. Това заяви през днешния ден заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Малина Крумова. Тя взе участие в проведения от Българска браншова камара „ Пътища " семинар на тематика „ Превантивно поддържане - планиране и технологии ", заяви пресцентърът на Министерство на регионалното развитие.

Важно е този запас да бъде употребен по ефикасен метод и чакам практическата полемика да подкрепи вярното осъществяване на тези цели, разяснява още тя.

Крумова уточни, че със заповед на ръководителя на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура " от през днешния ден се приключва работата по зимното поддържане на републиканската пътна мрежа. Пътноподдържащите компании, обаче, остават в подготвеност да реагират при нужда до привършване на зимния сезон. В най-скоро време ще бъде ясно къде ще бъдат вложени спестените от зимната поддръжка средства, съобщи районният заместник-министър.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР