Над 3000 души посетиха международния здравен форум Expo Hospitals, който

...
Над 3000 души посетиха международния здравен форум Expo Hospitals, който
Коментари Харесай

Световно признати лекари преглеждаха безплатно гостите в НДК

Над 3000 души посетиха интернационалния здравен конгрес Expo Hospitals, който се организира за няколко дни в НДК. Участваха лечебни заведения, клиники и медицински центрове от над 30 страни. Гостите имаха опция да си създадат изцяло безвъзмездни прегледи, съвещания и изледвания с български лекари и светила в медицината от целия свят, които бяха пристигнали особено за ревюто.

Това първо в категорията си самопризнание за значимостта на здравните заведения в нашия живот се провежда от здравно съдружие Хипократ и с поддръжката на Национална пациентска организация. По време на събитието се организира и благотворителен базар в помощ на деца с церебрална парализа. Като съчетава пристрастеността към медицинските технологиите и услуги с същински взор върху системата на лечебните заведения и други заведения, имащо отношение към медицината, Expo Hospitals 2018 си слага амбициозната задача да трансформира желанието на лекарите да оказват помощ и волята на пациентите за първокласен живот в комбиниране на дух и практики.

Модерните технологии и артикули, употребявани в медицината, дават отговор на провокациите в тази сфера на науката и практиката. Те усъвършенстват сигурността на пациентите, покачват успеваемостта на лекуванията и другите форми на терапия, поддържат качеството на живот на хората и обезпечават техния комфорт. По покана на Звезделина Лютфи, притежател и шеф на Медикъл Караджъ в София дойде един от 10-сетте най-хубавите диабетни хирурзи в целия свят лекар Турул Демирел. Той прави неповторимата интервенция за лекуване на доста публикуваната, изключително измежду възрастните хора, диагноза на захарната болест. Отново по нейна покана лекари от рехабилитационната клиника Роматен, представители от Лив хоспитал, университетските лечебни заведения Коч, Окан и Медипол Меда. Също по този начин от лечебни заведения Батъ Гьоз и Реяп. Украинският център за човешка репродукция Bio TexCom също участваше на форума.

Абсолютно неплодородие не съществува като разбиране, считат лекари. В Украйна, където сурогатното майчинство и даряването на яйцеклетки е изцяло законно, клиниката организира своите процедури в сходство с локалното законодателство. Посетителите имаха редкия късмет за безвъзмездна консултация с водещи български кожни лекари от клиника Derma-Act. Представители на клиниката преглеждаха на място с неповторим уред VISIA, показващ проблеми на кожата на лицето, които може да се проявят до 7 години напред в бъдещето. Пред очна клиника „ Ресбиомед ", в продължение на всички дни бе като на протест.

Очният доктор съумя да изследва положението на зрението на 400 посетителите с единствения в България уред с марка CLEARPATH DS 120, който може да открива и захарен диабет от вид 2 до 7 години преди появяването на клинична картина. „ Дженерали Застраховане " предложиха опция за високи вложения в здравето, покритие разноски за здравни услуги и/или артикули, произлизащи от заболяване или в резултат на акцидент. Безплатни съвещания даваха ортопеди, гинеколози, гастроентеролог и офталмолог от известната и влиятелна болница „ Света София " в столицата, която напълно скоро ще открие и високотехнологичния си нов корпус. Участваха още VitaYana Holistic & Yoga Studio e холистичен център отдаден на здравната предварителна защита.

Алтернативният метод към болесттите и неразпложоненията при хората е едно от модерните посоки, прилагани като добавка към здравната грижа. Те изготвяха личен хранителен проект на база генетичен тест и ДНК разбор. Също на база генетичен и кръвен тест, демонстрираха че доста по-рано можем да разберем дали сме застрашени от онкологично заболяване. Адеа център ЕЕГ-биофийдбек за първи път показаха новаторски медицински способ за „ противоположната връзка " от стимулиране на централна нервна система. Това е способ, които дава опция за саморегулация на биологичните процеси. Всички предлагани от Биогенис артикули пък са особено ориентирани към жизненоважните за хората детайли – въздух и вода. Посетителите на ревюто ще могат да получат информация за артикули за филтриране на въздух и вода.

Участва още медико-диагностична лаборатория „ Д-р Ноневи ", оборудвана с най-съвременна инсталация, с съвременна осведомителна система и други особености, позволяващи качествено, бързо и тъкмо осъществяване на проучванията. Те предоставиха на посетителите талони за безвъзмездни кръвни проучвания. Организацията Майки за донорство също гостуват със собствен щанд. Статистиките, за двойки които не могат да имат деца, са все по-страскащи и е отлично, че тези хора дават вяра и благополучие.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР