Над 300 души ще бъдат изпратени да пазят границите ни.

...
Над 300 души ще бъдат изпратени да пазят границите ни.
Коментари Харесай

Министърът на отбраната праща над 300 военни да пазят границите ни от мигранти

Над 300 души ще бъдат изпратени да пазят границите ни. Ще се употребяват дронове, с цел да се понижи мигрантската вълна, съобщи пред Нова тв служебният министър на защитата Димитър Стоянов след злополуката със починалите служители на реда. Днес сутринта рейс с мигранти блъсна патрулка в Бургас при гонка.

По думите на Стоянов в армията в никакъв случай не е имало безпорядък. „ Колегите преди нас бяха напреднали много във връзка с модернизацията. Естествено оставиха ни някакво „ завещание ”, с което да се оправим ”, сподели още Стоянов.

„ Проверката на контракта за самолетите F-16 е направена от предното управление. За нас остана да подготвим план за капиталов разход. След това би трябвало да мине през Министерски съвет, Народно събрание. Ако това не се случи през октомври, тогава офертата ще бъде върната назад и ще имаме ново закъснение. Ресурсът, с който разполагаме, не е задоволителен. На 29 и 30 август ще се срещна с полския министър на защитата. На 7 септември зам.-министърът на защитата отпътува за Полша. Надявам се да реализираме единодушие и да вземем тези 6 мотори, които към този момент се ремонтирани, с цел да може да се води регулярна летателна активност ”, сподели още министърът на защитата.

По думите му България дава оръжия на Украйна през трети страни.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР