Над 300 000 души пътуват от Балканите до САЩ ежегодно

...
Над 300 000 души пътуват от Балканите до САЩ ежегодно
Коментари Харесай

Летим до Ню Йорк през Атина на цени от 617 евро

Над 300 000 души пътуват от Балканите до Съединени американски щати годишно

Авиокомпания Emirates ще предлага целогодишно ежедневни полети от София до Ню Йорк през Атина. Това се случва с помощта на реализирано особено съглашение за локалния пазар, посредством което на българските жители се дават повече благоприятни условия за задокеански пътувания.

Новите предложения ще дават на пътуващите от България до Нюарк Либърти през интернационалното летище „ Елефтерис Венизелос " в Атина, опция да се възползват от отличните условия на Emirates. Всеки, който възнамерява пътешестване до Ню Йорк до 26 юни 2018 година, има невероятния късмет до 15 януари да си резервира билет от 617 евро за икономична класа с включени всички такси.

Специалната оферта бе оповестена от представители на Emirates на комерсиално събитие в София, което самолетната компания провежда взаимно с Международно летище Атина. Целта на форума бе да се показват опциите за пътешестване от Атина до Нюарк пред туроператори от България и Балканския район, в това число Албания, Румъния и Сърбия.

По данни на Международното летище Атина общият трафик до и през страните от Балканския полуостров с постоянните полети от Съединени американски щати надвишава 300 000 души годишно. Освен това забележителен брой пасажери летят до Ню Йорк с прехвърляне на други европейски летища или през Истанбул. Това поражда огромния интерес към Атина като опция.

„ Emirates сполучливо запълва потребностите в условия на нараснало търсене и по този начин поема водеща роля в района. Имаме удоволствието да представим маршрута на Emirates Атина-Нюярк тук, в България, и да дадем опция на пасажерите да се насладят на неповторимото прекарване на борда на Emirates " - съобщи Рийма Ал Марзуки, районен управител в Emirates за Гърция и Албания.

„ С представянето на нашата стратегия TAG Athens в съдействие с нашите основни сътрудници - Emirates и Aegean, пред туристическите организации в България ние демонстрираме опциите за развиването на свързаността на Атина и нейното преобразяване в трансферен център. Бихме желали откровено да благодарим на нашите сътрудници за това взаимно изпитание и да поканим пасажерите от България да се срещнат с продуктите на Международно летище Атина и с опцията да пътуват с Emirates целогодишно до Ню Йорк през Атина " - сподели Йоана Пападополу, шеф Комуникации и маркетинг в Международно летище Атина.

Emirates разполага със самолети Boeing 777 и Airbus A380, което дава опция на самолетната компания да предложи извънреден комфорт и висок стандарт на обслужване на всички пасажери във всички съсловия, в това число меню, въодушевено от района, просторни места за сядане и повече от 2 500 канала за развлечение в наградената им система.

За спомагателна информация, резервации и условия за прилагане, апелирам посетете нашия формален уебсайт - www.emirates.gr.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР