Над 30 сигнала за различни щети са постъпили до този

...
Над 30 сигнала за различни щети са постъпили до този
Коментари Харесай

Невзривена ракета срещу градушки падна на тераса

Над 30 сигнала за разнообразни вреди са постъпили до този миг при дежурния чиновник в Община Видин. Заради бурята, която се развихри към 17:30 ч. и бе съпроводена със мощни пориви напразно и градушка, са изкоренени над 15 дървета на територията на град Видин, а огромна част от тях са в Крайдунавския парк. 

Има голям брой счупени клони, като са развалени и 8 автомобила, без нанесени съществени вреди. На тераса в блок на ж.к. " Васил Левски "  е паднала невзривена ракета срещу градушка, само че на сигнала незабавно са се отзовали от съответните виновни органи и последици няма, оповестява " Телеграф ".

Бурята е нанесла вреди и върху покрива на сцената на Община Видин, която през днешния ден бе ситуирана наоколо до крепостта " Баба Вида " по отношение на провеждането на идните събития на 29 и 30 юни за Деня на река Дунав и Джулай морнинг. Цялостната структура не е потърпевша, защото е добре обезопасена.

В близкото до Видин с. Новоселци има оплетени жици на електрически стълбове от паднали крони. В град Дунавци 2 квартала са останали без ток. Щетите се отстраняват. Навсякъде в града работят екипи на Общинското дружество " Чистота, озеленяване и благоустройство ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР