Над 30 руски бойни кораба започнаха тренировъчни маневри близо до

...
Над 30 руски бойни кораба започнаха тренировъчни маневри близо до
Коментари Харесай

Над 30 руски военни кораба започнаха учения край Крим

Над 30 съветски бойни кораба започнаха подготвителни маневри покрай Кримския полуостров като част от по-големи военноморски учения, съобщи Ройтерс, като се базира на Черноморския флот на Русия.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 270
Това стана на фона предизвестията на Съединените щати и други западни страни, че Русия може да нападне Украйна " във всеки един миг ". В резултат съветските военни напредвания са следени доста деликатно.

Над 30 съветски бойни кораба са излезли от черноморските пристанища Севастопол и Новоросийск " в сходство с програмата на ученията " покрай Крим, който Русия анексира от Украйна през 2014 година Целта на маневрите е да бъде отработена защитата на крайбрежието на полуострова, базите на Черноморския флот, стопански обекти и морските връзки, написа в известието.

През януари Русия разгласи, че ще организира през февруари и март огромни военноморски учения от Тихия до Атлантическия океан, напомня Българска телеграфна агенция.

Ройтерс дефинира маневрите като следващата проява на мощ от страна на Москва, чиито въоръжени сили се активизираха от началото на ескалацията на напрежението със Запада.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 270  Байдън разкри на коя дата Русия ще нападне Украйна, само че не му повярваха Байдън разкри на коя дата Русия ще нападне Украйна, само че не му повярваха  Пентагонът изпраща още 3000 бойци в Полша Пентагонът изпраща още 3000 бойци в Полша  Москва прикани Запада да спре с лъжите Москва прикани Запада да спре с лъжите
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР