Над 30 организации се оплакват от границите на държавните училищни

...
Над 30 организации се оплакват от границите на държавните училищни
Коментари Харесай

Разпределянето на деца в държавни училища въз основа на дохода на домакинството е „неморално, дискриминационно“, казва застъпническа група

Над 30 организации се оплакват от границите на държавните учебни региони, стигайки до такава степен, че ги назовават ​​„ аморални “. "

Усилието, ръководено от Да, всяко дете, подтиква организациите да се ангажират с „ преустановяване на дискриминирането в държавните учебни заведения въз основа на адрес “.

„ Държавни учебни заведения се разпределят въз основа на това къде живее едно дете и, де факто, благосъстоянието на фамилията им, тъй като образованието и жилищният пазар са свързани дружно. И по тази причина считаме, че това е аморално. Това е неправилно, " Да, основен действен шеф на всяко дете Ер⁠ица Йединак сподели пред Fox News Digital.

до учебни заведения в границите на техния пощенски код или учебния регион, който управлява техния жилищен регион.

Над 30 организации се сплотиха, с цел да образуват обединението No More Lines, която акцентира, че системата за подбиране въз основа на техните приходи предизвиква „ сегрегацията “ и подсигурява, че семействата с ниски приходи имат по-малко въ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР