Над 30 новоприети членове на ГЕРБ-Перник получиха своите членски карти

...
Над 30 новоприети членове на ГЕРБ-Перник получиха своите членски карти
Коментари Харесай

Асим Адемов и Антон Тодоров връчиха членските карти на над 30 новоприети членове на партия ГЕРБ в Перник

Над 30 новоприети членове на ГЕРБ-Перник получиха своите членски карти от евродепутата от групата на ГЕРБ /ЕНП Асим Адемов и политолога Антон Тодоров.

Двамата взеха присъединяване в спорен конгрес на тематика "Европа ни чува. Фалшивите вести и по какъв начин България проектира желанията си ", събрал стотици членове и симпатизанти на партията. В срещата взеха присъединяване още регионалният координатор на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска, ръководителят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова, националният представител доктор Александър Александров, ръководителят на Областния съвет на Съюз на демократичните сили – Перник Юлиан Ситарски и общинският ръководител на партията доктор Адриан Симеонов, оповестяват от пресцентъра на партията.

„ ГЕРБ има своите извоювани позиции през извървяния път от 2007 година насам. Партията от години е главен мотиватор за политическите прояви на останалите политически играчи. Предстоящите европейски избори ще бъдат решаващи, тъй като актуалните поръчки на партиите предпоставят моделиране на напълно нови политически съотношения в европарламента “, съобщи Соколова и добави, че следва доста тежък избирателен интервал против политически конкурент, който не предлага политики.





„ Евролистата на ГЕРБ е формирана от способени и знаещи хора, които познават функционалностите на европейските институции и имат признанието на европейските водачи “, разяснява Соколова. Тя посочи, че техните качества и престиж са гаранция, че България ще бъде значима част от европейския дневен ред и показа част значимите триумфи на българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП.

„ Предстои ни значим избор. Трябва да го създадем осведомено. Над 2 милиона българи обрисуваха пътя ни към Европа. Изместените тематики целят тъкмо това-да трансформират развиването на страната ни. Ние считаме друго. Няма да позволим червени олигарси да ни водят в незнайна посока “, съобщи водачът на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска и добави, че ГЕРБ е партията, която работи за европейско развиване и непоклатимост на България.



Народният представител доктор Александър Александров беше безапелационен, че в идната акция за европейските избори най-тежката задача пред ГЕРБ ще бъде да откри противопоставяне на подправените вести. Той означи, че това се дължи на обстоятелството, че Българска социалистическа партия не могат да предложат опция и нямат нещо, с което да се похвалят, а се интересуват само от това по какъв начин да дискредитират ръководството.

"Със своята активност евродепутатите от групата на ГЕРБ представихме почтено България в Европейски Съюз. Ние сме мощен и обединен тим. Всеки със своята експертиза даде всичко от себе си, с цел да бъде в помощ на целия екип на Европейската национална партия. Винаги сме дали своят вот в интерес на България и българския народен интерес, даже това да е не е част от политиката на ЕНП ", съобщи евродепутатът Асим Адемов.

Той уточни, че силата на един екип е неговото единение, което би трябвало да бъде демонстрирано на изборите през май и октомври. "Европа ни чува и ни има вяра, тъй като имаме държавно управление, което се употребява с доверието на Европейски Съюз, и министър-председател, който има извънреден престиж измежду своите сътрудници в Европа. За да продължи тя да ни чува, би трябвало да спечелим безапелационна победа на идните избори “, сподели още Адемов.



Той акцентира, че най-големият триумф, който евродепутатите от ГЕРБ съумяха да извоюват е този, в идващия програмен интервал България да получи 8 % нарастване на средства от Европейски Съюз. Парите за страната ни ще бъдат увеличени с цели 4 милиарда - от 14.6 мрлд. лева до 18 мрлд. лева Евродепутатът беше безапелационен, че борбата на идните избори ще бъде сред ГЕРБ – проевропейска партия, и Българска социалистическа партия, които не са нито проевропейски настроени, нито социалистически. Той изрази увереността си, че фокусът в акцията ще бъдат подправените вести, които съперниците генерират, тъй като нямат компетенцията да дебатират по значимите за Европа и за развиването на страната ни въпроси.

"БСП имат неизчерпаема разрушителна сила. Пример за това е техният лидер на листата за членове на Екологичен потенциал, който не приказва за Европа, тъй като не познава европейските институции и това по какъв начин действат те ", акцентира Адемов.

Той означи, че Европейски Съюз се намира в най сложния интервал от своето основаване. "Теми като Брекзит, мигрантската рецесия, двойните стандарти, са тези, по които би трябвало да приказваме по време на предизборната акция, тъй като директно касаят нашата страна ", акцентира евродепутатът.

Политологът Антон Тодоров обстоятелствено изясни технологията на подправените вести от основаването на уебсайт с погрешна информация до натрупването на гости на този уебсайт от нереални профили, основани от ботове. Той разясни по какъв начин може да бъде различена подправената информация, като се открие първоизточникът и кой стои зад него. Антон Тодоров беше безапелационен, че Корнелия Нинова нейната партия са генератор на подправени вести.

"В потока от битовизми и неистини се загуби същинският разговор за Европа. С компроматни офанзиви не се печели акция, с нея обаче могат да се отвратят хората. Това от своя страна води до спад на политическото присъединяване. ГЕРБ има високи стандарти. От 30 години за първи път виждам в дадена партия - ГЕРБ, един извънредно висок стандарт, натрапен от Борисов. Дисциплината е невероятна, подават се оставки при минимум подозрение ", съобщи Тодоров.



Политологът акцентира, че като конкурент на идните избори, ГЕРБ ще има човек с повдигнато обвиняване за пране на пари в изключително огромни размери, който няма никакви знания по европейските въпроси. С обстоятелства и документи той изясни по какъв начин са работили офшорните компании с присъединяване на Елена Йончева и реторично попита за какво Йончева, която беше част от екипа на президента Румен Радев, беше скорострелно уволнена след първото си посещаване в Брюксел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР