Над 30 гоблени, картини, ръкоделие и сувенири, изработени от дамите

...
Над 30 гоблени, картини, ръкоделие и сувенири, изработени от дамите
Коментари Харесай

ГЕРБ-Жени с изложба на гоблени и ръкоделия в Стара Загора |

Над 30 гоблени, картини, ръкоделие и сувенири, направени от дамите от регионалната конструкция на ГЕРБ - Стара Загора, са част от изложбата „ Красота за живот “, която беше показана през днешния ден в парк „ Артилерийски “ в града на липите.

Тя цели да насочи вниманието към увеличението на броя дамите, които живеят с подлата диагноза рак на гърдата.

„ Ранната диагностика избавя живот. Важно е бъдем виновни към здравето си “ - акцентира арх. Виктория Грозева, която е част от националното управление на Жени ГЕРБ и претендент за депутат.

Тя добави, че акцентът на самодейността им е образуване на безвъзмездни профилактични прегледи в региона, които ще се осъществят незабавно щом епидемиологичната конюнктура разреши.

„ Изключително притеснително звучат цифрите и в международен, и в народен мащаб. 3500 дами в България се сблъскват със страшното заболяване всяка година “ - добави Бояна Танева Манова, която също е част от кандидат-депутатската листа на Коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в Старозагорски изборен регион.

Посетителите на един от обичаните старозагорски паркове получиха осведомителни листовки, стикери със признака на международната акция, както и тематични сладки, създадени за идеята в казанлъшката работилничка „ Бисквитките “, която подкрепя обществената акомодация на младежи с увреждания.

В самодейността участваха още претендентът за депутат арх. Мартин Паскалев, общински съветници от ГЕРБ - Стара Загора и представители на общинското управление на партията.

Следващата седмица изложбата „ Красота за живот “ ще бъде показана в Чирпан.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР