Над 30 души са ужилени средно с по 1000 лева

...
Над 30 души са ужилени средно с по 1000 лева
Коментари Харесай

Измами с матраци: Повече от 30 души са ощетени с по 1000 лв.

Над 30 души са ужилени приблизително с по 1000 лв. от търговец на матраци. Полицията и Комисията за отбрана на потребителите проверяват машинация.

Семейство Стоянови през юли е на отмора в хотел в Тетевен, където им оферират да участват на презентация на матраци. Плащат капаро на място – 300 лева Подписват контракт без финансови условия. Впоследствие изпращат още 700.

Търговецът се показва за Кирил Николов. Матраците трябвало да дойдат дружно с дарове преди два месеца.

„ Не ги получихме и оттова започнахме да се съмняваме, да му звъним по телефона, само че той не отговаряше”, описа Нина Стоянова.

Кирил Николов почнал да се крие. Ужилените се свързали с компанията, където се оказало, че Кирил от тази година към този момент не работи за тях.

--> „ Попитах го от кое място накъде Кирил Николов има контракти от вашата компания, той нищо не ми отговори. След една седмица отново се чухме, сподели: „ Подал съм тъжба, тъй като не сте първите, които ми звъните и си желаете парите или матраците”, изясни Мартин Стоянов.

Управителят на компанията отхвърли да даде изявление за bTV. Измаменото семейство обаче чака правдивост.

Полицията и Комисията за отбрана на потребителите ревизират сигнала. bTV потърси търговеца на домашния му адрес, където околните му обясниха, че не си е у дома.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР